Mekanio

Konepajapalvelut ja valmistus

Konepaja- palvelut ja valmistus

Mekanio ei pelkästään suunnittele, Mekanio myös toteuttaa.

Toimimme saman katon alla Valtterin Paja Oy:n kanssa, jonka tuotantotilat tarjoavat kokoisellemme suunnittelutoimistolle poikkeuksellisen kyvykkyyden myös valmistaa suunnitellut laitteistokokonaisuudet in-house. Konekanta kattaa erityisesti koneistustöihin ja teräsrakenteiden valmistamiseen soveltuvat koneet.

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus saman katon alla on asiakkaalle edullista ja joustavaa. Pienet designmuutokset voidaan toteuttaa käden käänteessä lähes välittömällä varoitusajalla eikä pitkien toimitusketjujen aiheuttamia ongelmia koidu. Virheiden riski toteutuksissa pienenee, kun itse suunnitteluun osallistuneet henkilöt osallistuvat toteuttamiseen ja valvontaan. Minimoimalla saman projektin ääressä hääräävien toimijoiden määrä säästytään myös ylimääräiseltä projektikoordinoinnilta eri organisaatioiden välillä.

Pääprosessimme:

  • Ohutlevytyöt: Laserleikkaus, taivutus
  • Hitsaustyöt: Käsihitsaus, robottihitsaus
  • Koneistustyöt: Manuaalikoneet, automaattisorvi, koneistuskeskus
  • Kokoonpano: Asiakkaan tarpeiden mukainen tuotteiden kokoonpano, myös johtosarjat ja elekroniikka-asennukset
  • Maalaus: Märkämaalaus
  • Logistiikka: kuljetuskalusto, puskurointi varastossa

Kokoonpanotoimintamme kattaa lähes kaikenlaisten käsin tapahtuvan kokoonpanotyön sisältäen myös sähkö- ja elektroniikkakomponenttien asennukset ja kytkennät. Esimerkkeinä pajallamme tehtävästä kokoonpanotyöstä on mm. robottisolujen, rullaratojen ja elektronisten mittalaitteiden kokoonpanotyöt.

Tutustu valmistustoimintaamme tarkemmin Valtterin Paja Oy:n sivuilta!