Mekanio

Yhteistyörobotiikka ja tuotannon automaatio

Yhteistyö- robotiikka ja tuotannon automaatio

Modernissa teollisessa tuotannossa automatisointi on tie kohti parempaa tuottavuutta.

Modernissa teollisessa tuotannossa automatisointi on tie kohti parempaa tuottavuutta. Mikäli vielä päätetään käyttää ammattilaista automaation käyttöönotossa, on tie vielä varsin suorakin.

Autamme asiakkaitamme tuotannon automatisoinnin tiellä asiantuntemuksellamme. Suunnittelemme ja toteutamme robotiikka- ja automaatioratkaisut asiakkaiden tuotannon pullonkauloihin ja kipupisteisiin, joilla tuotannon ongelmat saadaan ratkaistua kokonaisvaltaisesti. Tunnemme edustamamme robottien kyvykkyyden ja toimivat ratkaisut – voit aina luottaa lopputulokseen valitessasi meidät automaation kumppaniksesi.

Robottisolun suunnittelun lähtökohta on meillä aina lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Robottitiimimme havaitsee asiakkaidemme tuotannosta kohteet, joissa robotti tuottaisi todellista mitattavaa lisäarvoa asiakkaalle ja suunnittelee toteutuksen. Toimitamme asiakkaiden erityistarpeet täyttävät yhteistyörobottisolut asiakkaalle vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Avaimet käteen -periaate tarkoittaa meillä että asiakkaalle toimitetaan toimintavalmis ja koekäytetty tuotantosolu CE-merkittynä ja dokumentoituna, asiakkaan henkilöstö käyttökoulutettuna.

Olemme erikoistuneet erityisesti yhteistyörobotiikan markkinajohtajan Universal Robots:in yhteistyörobotteihin, jotka ovat todistaneet erinomaisen kyvykkyytensä suomalaisessa teollisuudessa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Yleisimmät sovellukset yhteistyöroboteille ovat erilaiset pick & place, kokoonpano, koneenkäyttö, hitsaus, liimaus, palletointi, laadunvarmistus ja ruuvaustehtävät, mutta olemme rakentaneet Universal Robots:in roboteilla hyvinkin erikoisia ja spesifejä toteutuksia, jotka eivät sovi mihinkään edellä mainittuihin kategorioihin. Vaikka kohteesi olisi siis hyvinkin erikoinen, älä epäröi ottaa yhteyttä – tiimimme kyllä kertoo onko se tehtävissä yhteistyörobotilla!

Robottisolujen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme myös monet muut automaatioratkaisut, kuten räätälöidyt automaattiset tarkkuusmittalaitteet sekä työstökoneiden modernisoinnit.